sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Oon ollu ristiaallokossa siinä veneessä, nyt aurinko paistaa, horisontti siintää edessä.

Partyhard @ Amarillo
Harjoiteltiin solmuja :) 

Oon mannu lattialla miettinyt miten täällä selvitään
oon huutanut keuhkot pihalle, on tuntunut ettei pysty hengittää
mut oon täällä vielä
en anna pelon mua koskettaa
Cheek - Niille joil on paha olla

Aa mulla on ollu viimisen viikkon niin hyvä fiilis! :) Oon päässy jotenki tosi hyvin yli siitä kaikesta paskasta mitä se yks mulle tossa vähän aikaa sitten aiheutti. Mä oon tajunnu et elämä jatkuu ja että mulla on useita hyviä ystäviä sekä raumalla että uudessakaupungissa. Mua ei enää ahdista kovinkaa paljon toi juttu ja mä saan jopa nukuttua öisin. Siks noi Cheekin kappaleen sanat iskee muhun tosi paljon, koska tilanne muutama viikkoa sitten oli toi, mä olin vaa ihan hajalla. Nyt mä alan olla ton kaiken yläpuolella ja mä tiedän että mä selviän tästä. :)

Viimiset kaks keskiviikkoa ollaa oltu hyvällä porukalla amarillossa "muutamalla" ja voin sanoo et kertaakaa ei oo tullu ulkopuolinen olo vaikkei tunne puoliakaan porukasta ja noi illat on molemmat päättyny tosi ihanasti, hihih ♥ mutta ei siitä vielä sen enempää. Viime torstaina lähdettiin sitten pipariristeilylle, eli koulun pikkujouluristeilylle, ja voin sanoo että mulla ei oo pitkään aikaan ollu noi hauskaa! Porukka oli tosi hyvä ja toi merikoulun porukka (meri-inssit+kipparit) on aivan mahtava! Kaikki otetaan porukkaan mukaan ja niinku ryhmähenki on tosi korkealla ja se varsinki korostuu noissa yhteisissä juomistapahtumissa. Eilen piti sitten vielä jatkaa juomisputkea, kun Katariina houkutteli mut sen kanssa u:kin yöelämään ja huhhuh ei tarvii ottaa vähään aikaa uudestaan. Oli meil kyl tosi hauskaa, mut mult loppus fiilis joskus kahen aikaa yöllä ja nukkkumaan päästiin vasta viiden aikaan koska u:kin taksit... 

Ensviikolla olis luvassa ainaski merimerkkikurssin tentti ja jos sitä torstaina eksyis taas viihteen puolelle kun raumalla on movemberin kunniaksi viiksigaala. Ehkä jotain hiustenvärjäämistäkin on tiedossa koska mun tyvikasvu on ihan hirveä! 

xoxo Julia 

1 kommentti: