maanantai 30. syyskuuta 2013

Vie minut tanssiin hurmaan romanssiin.

Hei taas pitkästä aikaa!
Kesä oli todella kiireinen niin en ole ehtinyt päivitellä. Suviteatterissa meillä oli "Tuntematon potilas" niminen näytelmä, päivisin olin töissä Fotomikassa ja vapaa-ajan pyrin viettämään kaverieni kanssa. Pääsin myös opiskelemaan SAMKin meripuolelle, eli nyt tavoittena on joskus päästä merikapteeniksi! :)

Edessä oli siis tietty muutto pois kotoan raumalle. Mulla on raumalla viihtyisä kaksio lähellä keskustaa ja koulukin on siinä n. 10min pyöräilymatkan päässä. Kavereita olen saanut ihan mukavasti ja meidän luokassa on melko hyvä ryhmähenki. Silti kaipaan todella paljon Uuttakaupunkia ja siellä asuvia kavereitani, etenkin sitä yhtä johon taisin kesällä hieman ihastua hupsis :D Kaverini Emmi saa myös pian ensimmäisen lapsensa ja mua on pyydetty sen kummitädiksi ♥ Eli ainakin tämän pikkuisen pojan ja hänen äitinsä takia pyrin käymään U:kissa mahdollisimman usein, tietysti muita kavereita unohtamatta.

Hiusväri on nyt pysynyt aika kauan punaisena, mutta nyt tekisi mieli taas vähän tehdä muutosta asiaan, sillä ton punasen värin ylläpito on tosi vaikeeta ku joutuu värjää hiuksii nii usein et ei hiuksetkaa oikeen tykkää :( Värinvaihdosta lisää sitten kun saan sen toteutettua, mut koitan nyt kirjottaa tännekki aktiivisemmin!

xoxo Julia






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti